9,5/10
Gratis verzending 60 dagen bedenktijd Achteraf betalen
Zoeken
Thuiswinkel Waarborg logo
Winkelmandje

Louis de Poortere vloerkleden

Kwaliteitsvloerkleden sinds 1929

Louis de Poortere is een Belgische vloerkledenproducent die al meer dan 100 jaar hoogwaardige vloerkleden produceert. Het assortiment omvat een breed scala aan stijlen, van klassieke tot moderne en eigentijdse ontwerpen.

Toon filters

Vloerkleden van Louis de Poortere

Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen, gebruik van kwaliteitsmaterialen en unieke productietechnieken. De vloerkleden van Louis de Poortere worden met de hand geweven en vervaardigd in de eigen fabriek in België.

Louis de Poortere is in het jaar 1929 opgericht door Louis de Poortere zelf, die al enige ervaring in textielverwerking had opgedaan bij zijn familiebedrijf. Hij had een groot verlangen naar vernieuwing en sloeg zijn eigen weg in met vloerbedekking. Door de rest een stap voor te blijven kun je genieten van creatieve vrijheid, dacht hij. Het bedrijf geniet tot op de dag van vandaag van die creatieve vrijheid. Dat zie je terug in de veelzijdige collectie tapijten met mooie kleuren, patronen en gedurfde of juist eenvoudige en elegante dessins.

  • Voor de liefhebber van moderne vloerkleden heeft Louis de Poortere de Dedalo, Shores Waves, Atlantic Streaks, Stellar, Gallery, Mad Men Griff en Christian Fischbacher collectie ontworpen.
  • Ga je liever voor een vintage vloerkleed dan kun je kijken naar de volgende collecties: Venetian Dust, Fading World Medallion, vintage en Generation. 
  • Voor de oosterse tapijten zit je met deze collecties goed: Bakhtiari, Heriz, Hadschlu en Kilim.
  • Zoek je juist een mooi, luxe maar neutraal vloerkleed? Kijk naar de Trammel collectie.

Authentiek geweven vloerkleden

Om aan de hoge kwaliteitseisen te voldoen zijn Louis de Poortere vloerkleden authentiek geweven volgens het luxueuze Wilton proces, vervaardigd met de Jacquardmachines. De mooie tapijten van Louis de Poortere worden gemaakt van alleen de beste kwaliteit grondstof. Voor extra veerkracht wordt gebruik gemaakt van 2-laags en 3-laags fijne en 100% zuivere nieuwe garens.

Naast de schoonheid en kwaliteit is er ook rekening gehouden met de duurzaamheid. De Louis de Poortere vloerkleden zijn 100% biologisch afbreekbaar.