9,5/10
Gratis verzending 60 dagen bedenktijd Achteraf betalen
Zoeken
Thuiswinkel Waarborg logo
Winkelmandje

Veilig betalen bij ikwilvloerkleden.nl


 

Betaalwijze Kosten
iDEAL (meest gebruikt in Nederland)   Gratis  
Apple Pay   Gratis
Bancontact   Gratis
Creditcard (VISA, MasterCard)     Gratis
Achteraf betalen met Klarna   Gratis

iDeal

Het is verreweg het meest populaire online betaalmiddel in Nederland. Na het invullen van je gegevens ga je door naar de online bankomgeving van je eigen vertrouwde bank. iDeal werkt snel, veilig en efficient. Betalen via iDeal is gratis.


Apple Pay

Apple Pay is makkelijk in gebruik te nemen en biedt klanten een eenvoudige en veilige manier om hun aankopen te betalen met de devices die ze elke dag al gebruiken. Betalen via Apple Pay is gratis.Bancontact (België)

Belgische klanten kunnen hun bestelling afrekenen met Bancontact. Na het invullen van al je gegevens ga je door naar de online bankomgeving van je eigen bank. De gegevens van je bestelling worden automatisch overgenomen. Nadat je bevestigt, betaalt je de factuur vanaf je eigen bankrekening. Vervolgens is de betaling direct verwerkt zodat wij direct aan de slag kunnen met de verdere verwerking. Betalen via Bancontact is gratis.


Creditcard

Je kunt betalen met je MasterCard of VISA creditcard. De gegevens vul je in over een beveiligde verbinding zodat je geen risico loopt. Een creditcard betaling is direct verwerkt zodat we je bestelling direct verder kunnen verwerken. Creditcard gegevens worden beveiligd ingevoerd, gebruikt voor de betaling, en daarna direct verwijderd. Betalen met een creditcard is gratis.


Achteraf Betalen met Klarna


Klarna voert voor ikwilvloerkleden het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Klarna. Met de Klarna App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving van Klarna kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Klarna houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Klarna niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Klarna. Betalen met Klarna is gratis.