9,5/10
Gratis verzending 60 dagen bedenktijd Achteraf betalen
Zoeken
Thuiswinkel Waarborg logo
Winkelmandje

Blog

Blijf op de hoogte van de laatste trends
Geef je interieur een voorjaars makeover

Geef je interieur een voorjaars makeover

Het voorjaar is weer begonnen en dat betekent dat het tijd is om je interieur een frisse update te geven. Met een paar kleine aanpassingen kun je jouw huis omtoveren tot een waar lente paradijs. In deze blog geef ik je tips en inspiratie om jouw interieur een voorjaars makeover te geven.

Buitenvloerkleden voor het voorjaar

Buitenvloerkleden voor het voorjaar

Het voorjaar is begonnen en dat betekent dat we weer lekker naar buiten kunnen. Tijd om de tuin of het balkon weer gezellig te maken Een buitenvloerkleed is daarbij een echte must-have. In dit blog vertellen we je meer over verschillende soorten buitenvloerkleden en waar je op moet letten bij het kopen ervan.

Dé vloerkleden trends van 2023

Dé vloerkleden trends van 2023

Als interieur liefhebbers zijn wij altijd op zoek naar de nieuwste trends op het gebied van styling. Vandaag gaan we het hebben over de vloerkleden trends van 2023. Ben jij ook benieuwd naar de nieuwste trends? Lees dan snel verder.

Natuurlijke vloerkleden

Natuurlijke vloerkleden

Natuurlijke vloerkleden: voor een echt thuis- en plattelandsgevoel. Ga je voor een oase van rust in huis en een romantisch tintje? Natuurlijke vloerkleden brengen rust in jouw interieur. Felle en uitgesproken kleuren ontbreken, terwijl gezelligheid en warmte de boventoon voeren.